ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΙΑΘ ΜΕ ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ναυτικής εκπαίδευσης, ο ΠΟΙΑΘ συνεργάζεται με το ΙΕΚ Ωμέγα για την ειδικότητα Κυβερνητών Σκαφών Αναψυχής, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές.
Ο ΠΟΙΑΘ γιορτάζει εφέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυση της πρώτης σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στην Ελλάδα, με περισσότερους από 26.000 αποφοίτους ως σήμερα. Η ναυτική εκπαίδευση του ΠΟΙΑΘ περιλαμβάνει τμήματα ιστιοπλοΐας αρχαρίων, αγωνιστικό, προχωρημένο και κυβερνητών καθώς και σχολή ναυτικών επικοινωνιών, ενώ διοργανώνει και σεμινάρια σωστικών, πρώτων βοηθειών και θαλάσσιας επιβίωσης σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους φορείς.
Ο όμιλος των Σχολών Ωμέγα από το 1969, μέσω των πολλών ειδικοτήτων, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες στους σπουδαστές για λαμπρή σταδιοδρομία. Παράλληλα το ΙΕΚ Ωμέγα, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς στους τομείς του Τουρισμού, Αθλητισμού, Marketing και Management, Ναυτιλίας, Προπονητικής, Κυβερνητών Σκαφών Αναψυχής και όχι μόνο, διοργανώνουν ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, ώστε να δίνεται η ευκαιρία στους σπουδαστές να παρακολουθούν τις πρόσφατες εργασιακές και επαγγελματικές εξελίξεις στον τομέα που τους ενδιαφέρει.

2020-01-07T11:25:20+02:00
Go to Top