ΑΓΩΝΕΣ – ΤΑΞΙΔΙΑ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τα σκάφη της Σχολής περνούν τη Διώρυγα Κορίνθου με προορισμό την Κέρκυρα.

Ο Όμιλος έχει μεριμνήσει να υπάρχει συνέχεια και επαφή με το άθλημα. Όσοι από τους απόφοιτους μαθητές μας, επιθυμούν να γίνουν πληρώματα, τους δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούν με κυβερνήτες και ιδιοκτήτες σκαφών. Έτσι, έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος και σε αγώνες.
Απόφοιτοι μαθητές του αγωνιστικού τμήματος, μπορούν να συμμετέχουν στο Ράλλυ Αιγαίου ως πλήρωμα σκάφους.

Απόφοιτοι μαθητές μας μπορούν να λάβουν μέρος στο “SAILING TRAINING CUP (STC)”, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, με τα σκάφη της Σχολής και τους εκπαιδευτές. Η συμμετοχή στον αγώνα αποτελεί μία μικρή καλοκαιρινή απόδραση διακοπών με ταξίδια και διασκέδαση στα νησιά.

Το Sailing Training Cup είναι ένας καλοκαιρινός εκπαιδευτικός αγώνας, σε συνδυασμό με διακοπές, στην ωραιότερη πλευρά του Αργοσαρωνικού που απευθύνεται όχι μόνον σε απόφοιτους της Σχολής μας αλλά και σε απόφοιτους κάθε σχολής.

Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία σε νέους ιστιοπλόους να ζήσουν την ένταση και να μάθουν τις τακτικές της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας σε συνδυασμό με αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές. Η όλη διοργάνωση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί μια καλοκαιρινή απόδραση που τα έχει όλα, αγώνες, ιστιοπλοῒα, BBQ και άλλα events, νυχτερινή ζωή, μπάνιο σε καθαρές θάλασσες.

Θα είναι ένα δεκαήμερο γεμάτο θάλασσα και πανιά που θα φέρει κοντά τους απόφοιτους διαφόρων σχολών. Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία στους νέους ιστιοπλόους να γνωριστούν μεταξύ τους ν’ ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να διασκεδάσουν.
Ο ΠΟΙΑΘ,  στους συμμετέχοντες με τα σκάφη της σχολής του, θα προσφέρει δωρεάν τρείς απογευματινές προπονήσεις πριν τον αγώνα, ώστε τα πληρώματα να οργανωθούν και να εξοικειωθούν με τα σκάφη.

Για επιλογή σκάφους της σχολής ΠΟΙΑΘ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με καταμετρημένα σκάφη ORCi και ORC Club.
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και με δικό τους σκάφος, απόφοιτοι της σχολής του ΠΟΙΑΘ ή άλλης σχολής, αρκεί το σκάφος να έχει το σχετικό πιστοποιητικό καταμέτρησης.

4rd SAILING TRAINING CUP (STC)
03/08 – 10/08 2019

Ένα δεκαήμερο αγώνων και διακοπών…
ΦΑΛΗΡΟ – ΠΟΡΟΣ – ΕΡΜΙΟΝΗ – ΝΑΥΠΛΙΟ –  ΚΟΙΛΑΔΑ – ΥΔΡΑ

Η Σχολή Ιστιοπλοΐας του ΠΟΙΑΘ διοργανώνει έναν καλοκαιρινό εκπαιδευτικό αγώνα, σε συνδυασμό με διακοπές, στην ωραιότερη πλευρά του Αργοσαρωνικού που απευθύνεται όχι μόνον σε απόφοιτους της Σχολής μας αλλά και σε απόφοιτους κάθε σχολής.

Κόστος συμμετοχής 400 Ευρώ / άτομο
Για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του ΠΟΙΑΘ: 210 4113201 – 2104123357

Η διαδρομή του αγώνα.

4th STC Map

Πρόγραμμα Αγώνα

Πρόγραμμα Αγώνα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Αποτελέσματα

Θα ανακοινωθούν